Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Storcator fructe Hurom Slow Juicer HH Elite
1949 lei
Brand
HH Elite HH-DBE11
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
In 2014, Hurom lanseaza noul storcator imbunatatit, ce produce mai mult suc decat alte modele:
- axul melcat este optimizat pentru a stoarce mai bine chiar si verdeturi,
- este prevazut cu un nou sistem de reglare a consistentei pulpei,
- motorul se invarte cu 45 rpm ceea ce face ca fructele, legumele, verdeturile sa fie bland stoarse pentru a nu se pierde valorile nutritionale, vitaminele.

    De ce sa alegeti storcatoarele de la Hurom:
- datorita sistemului lent de presare la rece, rezulta cu pana 50% mai mult suc decat la storcatoarele obisnuite,
- rotatia motorul este lenta astfel zgomotul este redus la minim, se economiseste curent, sita si alcul melcat nu se incing (deci sucul nu se oxideaza si isi pastreaza cularea, vitaminele),
- este sigur, deoarece nu contine materiale ascutie sau taioase,
- este usor de curatat si intretinut. Puteti face autocuratarea prin inchiderea capacului de la gura de evacuare si introducerea de apa prin gura de alimentare, apoi apasand butonul ON. Aceasta functie de autocuratare este indicata si atunci cand doriti sa preparati sucuri diferite fara a se prelua gustul si culoarea de la unul la celalat.

- puteti sa preparati sucuri din fructe, citrice, legume, radacinoase, verdeturi, iarba de grau/orz/ovaz; lape din nuci, seminte, migdale, soia; milkshake sau smoothie; serbet si inghetata.

   Parti componente: Blocul motor (baza aparatului); gura de alimentare; ax canelat din ultem; sita fina din ultem; sita grosiera din ultem; perii rotative din silicon; bol procesare a sucului cu 2 guri de evacuare, una pentru suc prevazuta cu un capac antipicurare si una pentru evacuare a resturilor; recipient de colecatre a sucului; recipient de colectare a resturilor; presor; 2 periute; carte de instructiuni in limba romana.

   Sfat practic: spalati sitele dupa fiecare utilizare; calitatea sucului va fi data si de calitatea fructelor si legumelor; legumele se vor introduce in fasii subtiri, verdeata se va taia in smocuri mici; pentru prepararea laptelui de nuci, seminte, migdale si soia: lasati peste noapte la inmuiat in apa iar dimineata clatiti bine si adaugati-le in aparat cu un polonic si apa; spalati bine sitele dupa fiecare utilizare; nu introduceti citricele cu coaja si fructele cu samburi, singurele acceptate sunt: merele, rodiile, strugurii (storcatorul face separarea coajei, samburilor de suc); pentru retetele de inghetata procedati astfel- sucul rezultat se amesteca cu sirop de agave, cu miere sau cu iaurt, smantana si se introduce la congelator.


Garantie: 10 Ani

motor; 2 Ani

sistem

0724312913 - COMENZI TELEFONICE
Luni-Sambata, 09:00-20:00; Duminica 09:00-17:00
Showroom: Magazinul Bucur Obor, parter, sect. 2, Bucuresti

Transport GRATUIT
Din Gura in Gura