Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Deshidrator 5 tavi termostat si timer (negru) Excalibur
1500 lei
Brand
4526T220FB
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Deshidratoarele sunt indicate pentru adeptii hranei raw vegane; pentru cei ce doresc sa deshidrateze plante medicinale; pentru cei ce doresc sa detina fructe si legume cu aceleasi valori nutritionale pe tot parcursul anului ca atunci cand le-au cules; etc.

Daca detineti livezi, sere de fructe si legume, iar solutia pentru pastrare era congelarea, care ocupa spatiu mult si distrugea din calitatile alimentelor, cu Excalibur le puteti usca micsorand volumul lor fara a distruge vitaminele si fara a le mai introduce la rece.

In timp ce unele aparate doar deshidrateaza, Excalibur se ridica la nivelul urmator.

Excalibur poate deshidrata orice aliment: fructe, legume, nuci inmuiate, ierburi proaspete, muguri, cereale, carne, peste, etc.

Sugestie de servire: sub forma de rulouri de fructe sau legume, crutoane, chips-uri, paste de casa, caltite, jerki, vegeta, etc.

Este, de asemenea, un instrument excelent pentru a usca flori (utilizate la tablouri), usca fotografii, dospi aluaturi sau pentru a face iaurt.

Fluxul de aer este orizontal ceea ce inseamna ca nu se amesteca aromele alimentare, astfel incat puteti usca carne si fructe in acelasi lot.

Aceste lucruri sunt facute de Excalibur fara nicio atentie din partea dumneavoastra. Ventilatorul din spate si designul patrat ajuta la circularea uniforma a aerului cald in toata cavitatea.

Aceasta elimina necesitatea de a comuta rafturi repetat, sau problema de a pune doar rafturi partiale pentru uscare.

Datorita rafturilor sale detasabile, poate servi, ca un loc de incalzire pentru culturile de iaurt sau dospirea aluatului la temperatura necesara.

Toate modelele de Excalibur au indicatoare de temperatura ce se pot seta in functie de ceea ce doriti sa uscati.

Unele modele sunt echipate cu temporizatoare care pot fi setate sa functioneze pana la 26 de ore si care vor opri automat aparatul dupa timpul alocat. Prin setarea indicatorul de temperatura si timer se evita supra- uscarea.

Caracteristici:
- 5 tavi detasabile- se pot pune toate sau cate doriti. Fiecare tava este independent detasabila, astfel incat sa puteti verifica uscarea fara a deranja celelalte tavi;
- termostat reglabil;
- timer reglabil pana la 26 de ore.
- motorul este pozitionat in spatele aparatului astfel se evita scurgerile;
- manevrarea usoara a usii- poate fi montata si demontata rapid.

COMENZI TELEFONICE: 0724312913
Luni-Sambata, 09:00-20:00; Duminica 09:00-17:00
Showroom: Magazinul Bucur Obor, parter, sect. 2, Bucuresti

Transport GRATUIT. Acest model este prevazut cu timer reglabil pana la 26 de ore.
Din Gura in Gura